Pink room facebook borta

Pink Room – Facebook

Pink Room

Pink Room är till för att alla kvinnor och icke-binära ska ha någon plats där de passar in, här kan man vara sig själv och prata ut. Vi pratar om allt…

Pink Room är till för att alla kvinnor och icke-binära ska ha någon plats där de passar in, här kan man vara sig själv och prata ut. Vi pratar om allt…

”Pink Room” stängdes av Facebook – för manshat – Expressen

31 jan. 2021 — I nästan två veckor stängde Facebook en av Sveriges största mötesplatser för kvinnor, gruppen Pink Room. Anledningen? Påstått manshat.

Pink Room” stängdes av Facebook – för manshat : r/sweden

31 jan. 2021 — Mina väninnor har visat mig inlägg från Pink Room och det är några av de dummaste och roligaste inläggen man kan hitta på internet.

Roba, 19, driver gigantisk tjejgrupp på Facebook – Nyheter24

Roba, 19, driver gigantisk tjejgrupp på Facebook: Därför blockar vi folk

3 nov. 2016 — Snabbt blev Pink Room en av Facebooks största forum för tjejer – och det är ett stort arbete att hålla koll på medlemmarna.

Snabbt blev Pink Room en av Facebooks största forum för tjejer – och det är ett stort arbete att hålla koll på medlemmarna.

Emanuel Karlsten: Här är de största Facebookgrupperna

Emanuel Karlsten: Här är de största Facebookgrupperna – just nu – Breakit

31 jan. 2021 — Borta är också de svenska grupperna Thug life, Iswag och Pink room – alla med över hundra tusen svenska medlemmar.

Sverige får allt fler och allt större Facebookgrupper. Men när Mediepodden gör en genomgång av vilka som är störst märker vi också att flera av de som tidigare toppat listan har raderats av Facebook. I vissa fall helt utan förklaring.Här är de största Facebookgrupperna just nu.

Jimmie Åkesson anklagad för otrohet i “Pink Room” – Sidan 26

16 dec. 2018 — [quote=WeeRool|66130506]Idag (Lördag 15/12) har en tjej kommit ut i den stängda tjejgruppen Pink Room på Facebook.

Pink Room (@pinkroom.fb) • Instagram photos and videos

1404 Followers, 36 Following, 43 Posts – See Instagram photos and videos from Pink Room (@pinkroom.fb)

Aya Podcasts – Podtail

Aya Podcasts – Podtail

7 nov. 2021 — 7. När Facebook stängde ner Pink Room. 17 okt 2021 · Lyssna tjejer. Lyssna senare Lyssna senare; Markera som spelad; Betygsätt; Ladda ned …

Lyssna på poddar om eller med Aya!

Stairs clouds: 64 698 bilder, stockfoton och vektorer

Vacker kvinna på en stege ovanför molnen ser långt borta Stockfoto. 3d render, abstract concept, … Stair With Cloud Floating on pink room background.

Keywords: pink room facebook borta, pinkroom facebook, pink room facebook