Ul logga in

Hej och välkommen till Mitt UL-kort!

Med ett UL-konto får du tillgång till en mängd smarta funktioner. Till exempel kan du se vilka biljetter eller hur mycket reskassa som finns på kortet.

Hantera ditt UL-kort

Hantera ditt UL-kort – UL

Här registrerar du ditt UL-kort för förlustgaranti. Anmäl det trasigt eller spärra och beställ ett nytt om det försvunnit.

Registrera ditt UL-kort för förlustgaranti

Webshop – UL

Under Logga in – skriv din mailadress och ditt lösenord. Välj Lägg till UL-kort (grönt plus högst upp på sidan). Skriv in ditt kortnummer.

Webshop

UL: Start

Start – UL

Information om bussarna finns i reseplaneraren i UL-appen och på ul.se. Läs mer om insatsbussarna. Information. Bättre buss i Bålsta.

Start

UL-appen

UL-appen – UL

Knappa bara in ditt personnummer eller reservnummer under ”Sjukresa” i menyn Biljetter/Köp biljett/Övriga biljetter (tidigast dagen innan ditt besök) så får …

UL-appen

Spärra och beställ ersättningskort – UL

Logga in; Välj aktuellt kort och klicka på spärra. Observera att ditt kort måste innehålla minst 50 kr, fem dagar eller två resor för att utnyttja garantin.

Borttappat kort

Reskassa – UL

När du använder detta formulär samlas dina personuppgifter in för att vi ska kunna behandla din beställning på bästa sätt. De används endast i syfte att …

Här kan du som företagskund beställa UL-kort med reskassa.

Gruppresor – UL

… och sedan är det bara att börja boka och administrera era resor. Klicka på knappen nedan för att skapa konto/logga in. Logga in / Skapa konto.

Är ni en grupp som ska ut och resa, till exempel en skolklass? Då kan ni skapa ett konto och boka er resa här!

Säljarkort – UL

Säljarkort. För att kunna logga in i säljutrustningen ombord på bussen behöver varje förare ha ett inloggningskort, eller ett så kallat “säljarkort”.

Säljarkort

Biljettkontroll – UL

För att en biljett ska vara giltig måste den köpas innan du går på tåget eller innan du reser in i UL:s biljettområde. Köp din UL-biljett i exempelvis …

Biljettkontroll

Keywords: ul logga in